Header Image

Ανθρώπινες Σχέσεις

«Όλα μας τα προβλήματα, είναι προβλήματα διαπροσωπικών σχέσεων» Alfred Adler

Αναλογίσου, αν ήσουν ο μοναδικός άνθρωπος πάνω στην γη και δεν είχες να σχετιστείς ή να συγκριθείς με άλλους ανθρώπους, θα είχες προβλήματα; Αν δεν υπήρχε κανείς να πυροδοτήσει φόβους ή αρνητικά συναισθήματα, να σε προκαλέσει ή να σε κρίνει; 
Τα προβλήματά σου ξεκινούν από τον τρόπο που ερμηνεύεις τα γεγονότα και τις συμπεριφορές των άλλων ανθρώπων. Τα ζητήματα δημιουργούνται από τον τρόπο που αντιδράς στα γεγονότα και στους ανθρώπους με τους οποίους σχετίζεσαι. Αυτό συμβαίνει επειδή ο καθένας μας έχει την δική του περιορισμένη οπτική που βλέπει τα πράγματα και δυσκολευόμαστε να μπούμε στη θέση του άλλου. Επίσης ο τρόπος που σχετιζόμαστε και βλέπουμε τον εαυτό μας, καθρεφτίζεται σε όλες μας τις σχέσεις! Οι ατομικές συνεδρίες στοχεύουν στο να αποκτήσεις αρμονία, συνεργασία και εμπιστοσύνη σε όλες σου τις σχέσεις.

Συντροφικές σχέσεις
Κάθε νέα σχέση φέρνει τη χαρά της σύνδεσης, τη δύναμη της συντροφικότητας, την ικανοποίηση της ανάγκης μας για ισορροπημένη και γεμάτη ζωή. Οι περισσότεροι από εμάς όμως, δεν έχουμε διδαχθεί πώς να κρατήσουμε ζωντανή αυτή τη σχέση, όταν συναντά προκλήσεις και δυσκολίες. Σε κάθε εμπόδιο, τα αρνητικά συναισθήματα δημιουργούν απόσταση, και το χάσμα μοιάζει πολλές φορές αγεφύρωτο. Σε μία δυνατή σχέση οι σύντροφοι αμβλύνουν τις αντιπαραθέσεις και λύνουν τις διαφορές τους με αρμονία, εμπιστοσύνη και κατανόηση. Οι συνεδρίες μας στοχεύουν ακριβώς σε αυτό: την αρμονία, την εμπιστοσύνη και την κατανόηση.

Ανατροφή παιδιών
Η χαρά και η ικανοποίηση που πηγάζουν από την ανατροφή των παιδιών είναι ανεπανάληπτη, ταυτόχρονα όμως είναι μία πρόκληση που ενέχει μεγάλη ευθύνη. Το αυταρχικό μοντέλο ανατροφής έχει πια καταρρεύσει. Το να φτάνουμε όμως στο άλλο άκρο και να ακροβατούμε στηριζόμενοι στο ένστικτό μας, οδηγεί πολλές φορές σε χάος. Σας προσκαλώ να εκπαιδευτείτε σε αυτόν τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, ανακαλύπτοντας μαζί μου κανόνες, όρους και πρακτικές που βρίσκουν εφαρμογή σε κάθε ξεχωριστή περίπτωση, ώστε να γίνετε αποτελεσματικοί γονείς ευτυχισμένων και υπεύθυνων παιδιών.

Οικογενειακές σχέσεις
Ένα οικογενειακό παρελθόν με προβληματικές ισορροπίες, έχει τη δύναμη να καθορίζει σήμερα τις σχέσεις μας με τρόπο καθηλωτικό. Ακόμη και μία αγαπημένη οικογένεια μπορεί να καλλιεργήσει μέσα μας την πίεση να είμαστε καλοί για να είμαστε αγαπητοί. Θα σε βοηθήσω να αναγνωρίσεις τα μοτίβα σχέσεων που σε έχουν οδηγήσει στην αγάπη με όρους, στην αποδοχή συγκεκριμένης εκδοχής του εαυτού σου, ώστε να λύσεις αποτελεσματικά τους αυτοματισμούς που σε συνοδεύουν μέχρι σήμερα και να δεις τις σχέσεις σου κάτω από το πρίσμα της αρμονίας και της αποδοχής. 

Εργασιακές σχέσεις
Τα bonus και οι προαγωγές μετρούν τελικά λιγότερο από την αίσθηση της αυτοπραγμάτωσης που βιώνεις μέσα από τη δουλειά σου. Δεν είναι τυχαίο που, σύμφωνα με έρευνες, το 65,3% δηλώνει ότι οι εργασιακές σχέσεις αποτελούν τον πιο σημαντικό παράγοντα στο χώρο εργασίας.  Θα σε στηρίξω στην προσπάθειά σου να αντιμετωπίζεις τις επαγγελματικές προκλήσεις με ηρεμία, να καταλαβαίνεις τι ζητάς και τι μπορείς να προσφέρεις στις εργασιακές σου σχέσεις, πώς σε επηρεάζει το περιβάλλον εργασίας σου και πως αλληλεπιδράς μέσα σε αυτό.

Εάν θέλεις να συζητήσουμε κάτι που σε απασχολεί, μπορείς να κανονίσεις μαζί μου μια Δωρεάν Online Εισαγωγική Συνεδρία 20 λεπτών.
back image logo
back image logo

Επικοινωνήστε μαζί μου

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας