Header Image

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

«Δεν μπορείς να λύσεις τα προβλήματά σου χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο σκέψης με αυτόν που χρησιμοποίησες όταν τα δημιούργησες» Albert Einstein

 

Μέσα από τις ατομικές συνεδρίες, που πραγματοποιούνται διαδικτυακά ή διά ζώσης, μπορώ να σε καθοδηγήσω σε έναν διαφορετικό και διευρυμένο τρόπο σκέψης. 


Οι ατομικές συνεδρίες στοχεύουν στην προσωπική σου εξέλιξη και στο να αποκτήσεις αρμονία, συνεργασία και εμπιστοσύνη σε όλες σου τις σχέσεις.
Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στη ζωή, όλα όσα μας δυσκολεύουν, είναι μοναδικές ευκαιρίες για να εξελιχθούμε. Κάθε εμπόδιο που ξεπερνάμε αυξάνει την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στις ικανότητές μας. 

 

 

 

Θέματα που μπορούμε να συζητήσουμε:

Είναι εκεί, λίγο ή πολύ το νιώθεις καθημερινά. Πολλές φορές σε κινητοποιεί για να πας μπροστά, σε ωθεί σε δράση. Τι γίνεται όμως όταν το άγχος αρχίζει να λειτουργεί εις βάρος σου; Όταν απορρυθμίζει τα «θέλω» σου, όταν σε μπλοκάρει αντί να σε ενεργοποιήσει, όταν υψώνεται σαν τείχος ανάμεσα σε σένα και τους άλλους, γεμίζοντάς σε με ανησυχία, νεύρα, ένταση; Υπάρχει τρόπος να το ελέγξεις και, γιατί όχι να το εξαλείψεις, επιτρέποντας στον εαυτό σου να ανθίσει. Είμαι εδώ για να σε καθοδηγήσω.

Η χαρά και η ικανοποίηση που πηγάζουν από την ανατροφή των παιδιών είναι ανεπανάληπτη, ταυτόχρονα όμως είναι μία πρόκληση που ενέχει μεγάλη ευθύνη. Το αυταρχικό μοντέλο ανατροφής έχει πια καταρρεύσει. Το να φτάνουμε όμως στο άλλο άκρο και να ακροβατούμε στηριζόμενοι στο ένστικτό μας, οδηγεί πολλές φορές σε χάος. Σας προσκαλώ να εκπαιδευτείτε σε αυτόν τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, ανακαλύπτοντας μαζί μου κανόνες, όρους και πρακτικές που βρίσκουν εφαρμογή σε κάθε ξεχωριστή περίπτωση, ώστε να γίνετε αποτελεσματικοί γονείς ευτυχισμένων και υπεύθυνων παιδιών.

Κάθε νέα σχέση φέρνει τη χαρά της σύνδεσης, τη δύναμη της συντροφικότητας, την ικανοποίηση της ανάγκης μας για ισορροπημένη και γεμάτη ζωή. Οι περισσότεροι από εμάς όμως, δεν έχουμε διδαχθεί πώς να κρατήσουμε ζωντανή αυτή τη σχέση, όταν συναντά προκλήσεις και δυσκολίες. Σε κάθε εμπόδιο, τα αρνητικά συναισθήματα δημιουργούν απόσταση, και το χάσμα μοιάζει πολλές φορές αγεφύρωτο. Σε μία δυνατή σχέση οι σύντροφοι αμβλύνουν τις αντιπαραθέσεις και λύνουν τις διαφορές τους με αρμονία, εμπιστοσύνη και κατανόηση. Οι συνεδρίες μας στοχεύουν ακριβώς σε αυτό: την αρμονία, την εμπιστοσύνη και την κατανόηση.

Ένα οικογενειακό παρελθόν με προβληματικές ισορροπίες, έχει τη δύναμη να καθορίζει σήμερα τις σχέσεις μας με τρόπο καθηλωτικό. Ακόμη και μία αγαπημένη οικογένεια μπορεί να καλλιεργήσει μέσα μας την πίεση να είμαστε καλοί για να είμαστε αγαπητοί. Θα σε βοηθήσω να αναγνωρίσεις τα μοτίβα σχέσεων που σε έχουν οδηγήσει στην αγάπη με όρους, στην αποδοχή συγκεκριμένης εκδοχής του εαυτού σου, ώστε να λύσεις αποτελεσματικά τους αυτοματισμούς που σε συνοδεύουν μέχρι σήμερα και να δεις τις σχέσεις σου κάτω από το πρίσμα της αρμονίας και της αποδοχής.

Τα bonus και οι προαγωγές μετρούν τελικά λιγότερο από την αίσθηση της αυτοπραγμάτωσης που βιώνεις μέσα από τη δουλειά σου. Δεν είναι τυχαίο που, σύμφωνα με έρευνες, το 65,3% δηλώνει ότι οι εργασιακές σχέσεις αποτελούν τον πιο σημαντικό παράγοντα στο χώρο εργασίας.  Θα σε στηρίξω στην προσπάθειά σου να αντιμετωπίζεις τις επαγγελματικές προκλήσεις με ηρεμία, να καταλαβαίνεις τι ζητάς και τι μπορείς να προσφέρεις στις εργασιακές σου σχέσεις, πώς σε επηρεάζει το περιβάλλον εργασίας σου και πως αλληλεπιδράς μέσα σε αυτό.

Ακόμη και όταν νιώθουμε πλήρεις και απόλυτα λειτουργικοί, υπάρχουν τραύματα, φανερά ή που περιμένουν να τα ανακαλύψουμε για να τα θεραπεύσουμε. Ζητήματα που καλύπτονται από τις λεγόμενες «στρατηγικές αντιμετώπισης» που μας ρίχνουν συχνά σε παγίδες. Είναι αυτά ακριβώς τα μοτίβα της ζωής μας, που εμποδίζουν τελικά την ευτυχία μας. Μαζί μπορούμε να τα αλλάξουμε, ανακαλύπτοντας την ουσία μίας ζωής με αρμονία, όπου πρωταρχική σημασία έχει το εσωτερικό ταξίδι της αυτογνωσίας και η ουσιαστική σύνδεση με τον ίδιο μας τον εαυτό.

back image logo
back image logo
Εάν θέλεις να συζητήσουμε κάτι που σε απασχολεί, μπορείς να κανονίσεις μαζί μου μια Δωρεάν Online Εισαγωγική Συνεδρία 20 λεπτών.

Επικοινωνήστε μαζί μου

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας