Νταίζη Μανιατοπούλου

Νταίζη Μανιατοπούλου

Ψυχοθεραπεύτρια
Στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να αποκτήσεις αυτογνωσία, να σε καθοδηγήσω στην προσωπική σου εξέλιξη και να μάθεις να ζεις με αρμονία. Πιστεύω στην δύναμη που έχεις για αλλαγή. Μπορώ να σε βοηθήσω να γνωρίσεις τον εαυτό σου και να χτίσεις συνειδητά τη ζωή σου.

Είμαι η Νταίζη Μανιατοπούλου. Ειδικεύομαι στην ψυχοθεραπεία και στόχος μου είναι να σταθώ δίπλα σου και να σε καθοδηγήσω στην προσωπική σου εξέλιξη, ώστε να αποκτήσεις την αυτογνωσία που θα σε βοηθήσει να ζήσεις με αρμονία.

 

Για πολλά χρόνια βρέθηκα στον κόσμο των επιχειρήσεων όπου γνώρισα πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους, ήρθα αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις και βίωσα έντονες εμπειρίες. Εμπειρίες που αντί να με καθηλώσουν, με ώθησαν προς την προσωπική μου εξέλιξη, αφού μέσα από τη διαδρομή μου συνειδητοποίησα την ανάγκη μου να αποκτήσω μεγαλύτερη κατανόηση για τον εαυτό μου και τους άλλους.

 

Αυτή ήταν και η πρώτη μου επαφή με την ψυχολογία και την αυτογνωσία. Κοίταξα βαθιά μέσα μου, αναγνώρισα τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς μου και βελτίωσα τον τρόπο που συνεργάζομαι με τους άλλους και κυρίως με τον εαυτό μου. Η θετική αλλαγή στη ζωή μου και στις σχέσεις μου ήταν τόσο καθοριστική που έφτασα να κάνω την ψυχοθεραπεία επάγγελμα. Ήθελα με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσω και τους άλλους γύρω μου να καταλάβουν ουσιαστικά τον εαυτό τους, να αναγνωρίσουν το θάρρος τους και να βελτιώσουν τις σχέσεις τους.

 

Πιστεύω στην δύναμη που έχεις για αλλαγή. Μπορείς να γνωρίσεις τον εαυτό σου ακόμα καλύτερα και να χτίσεις τη ζωή σου συνειδητά. 

 

Σε προσκαλώ να καλλιεργήσουμε μαζί τη συνεργασία, μέσα από την αποδοχή, την ενθάρρυνση και την ευγνωμοσύνη. Το ίδιο το ταξίδι της αυτογνωσίας που προσφέρει η ψυχοθεραπεία είναι, εξάλλου, μία άσκηση στη συνεργασία.

 

Μπορείς να με βρεις στo Facebook, στο Instagram, και να κλείσεις ραντεβού μαζί μου στο calendly ή στέλνοντάς μου ένα μήνυμα στο προσωπικό μου e-mail.

 

Δες όλους τους τρόπους επικοινωνίας εδώ!

 

Ζήσε Με Αρμονία

 

Νταίζη Μανιατοπούλου

back image logo